Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerstilburg.nl


  Waarzeggers uit Tilburg kijken voor u in de kristallen bol en geven nu online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Tilburg kijken voor u in de kristallen bol en geven nu online antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerstilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk,
Ik was zo nerveus om hoe mijn toekomst alleen er zou uitzien, na mijn relatie. Onzekerheden over woonst en dergelijke. Jij hebt me gezegd dat alles goed kwam zonder enig probleem. Vandaag kwam het uit, alles is goed gekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Naoual met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha met waarzegger Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ashraya
  Ervaring met waarzegger Ashraya
  Keer op keer doe je het weer. Ook al denk ik nu zal ze wel verkeerd zijn. Telkens moet ik jou gelijk geven. Hoe je het doet weet ik niet maar je bent een ware topper. Eerlijk, nooit eerder meegemaakt hoe voorspellingen uitkomen. Bedankt Ashraya. Liefs, N.




Ervaring van N met waarzegger Ashraya   Ervaring van N met waarzegger Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Raak in alles. Nina is erg goed en wat ze zegt komt uit. Een dame die echt inzichtelijk kijkt en tools aanreikt gepaard met haar zuivere gave. Echt een aanrader. Ben superblij met je Nina. Dank je wel Nina. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Zojuist heb ik u kort gesproken om te zeggen dat het eerste als is uitgekomen zoals u afgelopen week vertelde. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het andere, wat mij de gelukkigste vrouw op aarde gaat maken, ook uitkomt.
Dan bel ik u als eerste.

Wat bent u een lieve, oprechte en grappige dame. U heeft humor en bent eerlijk. Ook houdt u niemand onnodig lang aan de lijn.

Tot snel ;-) .




Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C met waarzegger Sissy   Ervaring van C geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegger Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegger Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esmay
  Ervaring met waarzegger Esmay
  Topper ben je. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer. XOXO.




Ervaring van anoniem met waarzegger Esmay   Ervaring van anoniem met waarzegger Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Sharida kan mezelf wel voor de kop slaan maar je hebt gelijk gekregen. Ik ga dit snel rechtzetten. Je hebt het goed gezien en altijd er op vertrouwd. Tot gauw.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  lieve nelleke ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt italiaanse.




Ervaring van itaiano met waarzegger Nellekke   Ervaring van itaiano met waarzegger Nellekke   Ervaring van itaiano geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cor
  Ervaring met waarzegger Cor
  Bijzonder goed. Duidelijke verklaring hoe het contact is verlopen. Iets met een zwaar slagschip en een vergissing. Werk is positief en daar ben ik heel blij mee omdat het nogal spannend is. En Cor houdt je niet onnodig aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Cor   Ervaring van Anoniem met waarzegger Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Je hebt gelijk gekregen je bent top Karine het is gewoon uitgekomen. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Het is gekomen Lili. U hebt gelijk gehad. Ik durfde er niet meer op te hopen maar u heeft gelijk gekregen. Merci en tot snel weer.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lili   Ervaring van anoniem met waarzegger Lili   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Net een super goeie reading gehad. Dankjewel Desteny. Zonder enige informatie wist u de situatie te vertellen. Heel bijzonder. Ik raad iedereen u aan. U zei mij dat alles goed komt en hier geloof ik in. Xx Denise.




Ervaring van Denise met waarzegger Desteny   Ervaring van Denise met waarzegger Desteny   Ervaring van Denise geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha,
Gisteren je voor het eerst leren kennen. Ben sprakeloos over je gaven. Zonder enige voorinformatie wist je helemaal wat er speelde. Je kon de rechtzaak met die man helemaal duiden. Heel sterk.
Zeker een aanrader. Ik ga je ongetwijfeld nog bellen.

Liefs.




Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. met waarzegger Isha   Ervaring van e. geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met waarzegger Gazali   Ervaring van V met waarzegger Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Wow ik bel al jaren naar deze lijn. ze heeft me echt overrompeld. zag dingen dat niemand me ooit heeft kunnen zeggen . 10 sterren.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Isha je bent een ontzettend lieve vrouw en voelde alles heel goed aan. Ik hoefde niet veel te zeggen maar alles klopte precies. Ik kreeg tijdens het gesprek spontaan een heerlijk warm gevoel wauwwww. Je bent echt een aanwinst op de lijn.
Bedankt en een dikke knuffel van mij.
Liefst Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Isha   Ervaring van Ingrid met waarzegger Isha   Ervaring van Ingrid geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Olga, 1 van mijn topfavorieten. Al ben ik ff vh pad af zij praat je wel weer het goeie pad op. Altijd vriendelijk en geduldig. Fijn om mee te praten. Dank Olga.




Ervaring van Carolien met waarzegger Olga   Ervaring van Carolien met waarzegger Olga   Ervaring van Carolien geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lineke
  Ervaring met waarzegger Lineke
  Lineke, je zag het heel goed qua timing ook en nu is het gekomen. Heel goed van jou. Je bent altijd erg lief en geduldig en je bent goed in wat je doet. Bedankt lieve Lineke. Heel veel liefs en tot snel weer. Xjes Geduldige dame.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lineke   Ervaring van anoniem met waarzegger Lineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Arend heeft echt een klein stukje toekomst laten zien. Met een positief einde in ieder geval. ik laat het zeker weten wanneer dit uitkomt. Ik kan een hele lange tekst maken want ik ben zeer onder de indruk. Absoluut een aanrader en dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegger Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Toen ik met Beau belde enkele weken geleden in verband met mijn dochter vertelde hij wat er zou gebeuren met de ex van mijn dochter. En inderdaad op het moment dat hij het vertelde gebeurde het ook effectief. Heb ik later vernomen van mijn dochter,ook zei hij dat mijn dochter het zou los laten en ook dat is effectief gebeurd. Toen ik jou gisteren belde in verband met een verkoop heb je ook gelijk gekregen. Bedankt Beau.




Ervaring van rita met waarzegger Beau   Ervaring van rita met waarzegger Beau   Ervaring van rita geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met waarzegger Gazali   Ervaring van Jacqueline met waarzegger Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora

Hoe ik u kan bedanken weet ik niet, daarom probeer ik een mooie en goede getuigenis te schrijven. Want dat u me blij heeft gemaakt is iets wat zeker is. Uw kaartlegging is zo gedetailleerd geweest, dat ik gewoon niet wist wat me overkwam.

De uitleg van de kaarten over dat wat vorige week gebeuren zou, is ongelofelijk, hoe het met mijn lief zou gaan. De angst waar ik in heb gezeten heeft u weggenomen met het lezen van de kaarten. De liefde die hij me geeft na alles wat er gebeurt is met werken is zo liefdevol, zo dankbaar en zo mooi.

Dank u wel Adora

Liefs Anoniempje.




Ervaring van Anoniempje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniempje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Gisteren voor de eerste keer met Isha gesproken en ben overrompeld door haar waarnemingen. Vandaag nog even teruggebeld en weer hetzelfde gevoel. Zonder dat je haar iets verteld weet zij uit zichzelf personen te beschrijven, voorvallen aan te halen en de afloop te vertellen dat ik alleen maar denk, hoe is dit mogelijk maar het klopt allemaal. Had het over iemand met kistjes aan die een gesprek met mij zou aangaan, dit is dus een voormalig militair en dit wist zij niet. Alleen maar verbazing en blij dat zij haar gave inzet om anderen te helpen uniform Isha weet nu wie ik ben. Vijf sterren zijn veel te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegger Isha   Ervaring van Ineke met waarzegger Isha   Ervaring van Ineke geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met waarzegger Johannes   Ervaring van Happy met waarzegger Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Micha, je bent de Max. Dank je voor alles.




Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke met waarzegger Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met waarzegger Salina   Ervaring van F met waarzegger Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Lieve Micha, voor mij ben je echt een TOP medium, moeders, supervrouw. Dank je wel voor ALLES lieverd. Uit de diepste vanuit mn hart. Thank you Micha. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl met waarzegger Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Haha Sabine je had weer is gelijk. Daar was het cadeau van de man die spijt had. Goed gezien hoor top.




Ervaring van x met waarzegger Sabine   Ervaring van x met waarzegger Sabine   Ervaring van x geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Lobke begon met een blanco blad en wat ze mij zegde liet mij overdonderd achter. Ze typeerde mijn situatie perfect. Volle vertrouwen over de toekomst. Rustige en lieve dame om mee te praten.




Ervaring van riet met waarzegger Lobke   Ervaring van riet met waarzegger Lobke   Ervaring van riet geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jeannet
  Ervaring met waarzegger Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jeannet   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Liesje
  Ervaring met waarzegger Liesje
  Hi Liesje,

Super bedankt voor de reading. U bent een kanjer. Fijne Woensdag toegewenst.




Ervaring van B met waarzegger Liesje   Ervaring van B met waarzegger Liesje   Ervaring van B geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met waarzegger Thaiis   Ervaring van Rita met waarzegger Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerstilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerstilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerstilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerstilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden