Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerstilburg.nl


  Waarzeggers uit Tilburg kijken voor u in de kristallen bol en geven nu online antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Tilburg kijken voor u in de kristallen bol en geven nu online antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Adora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerstilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora

Het is zo moeilijk om recht te blijven staan als je keer op keer in je rug gestoken wordt. Maar je laat me keer op keer weer zien dat ik het kan. Dat ik sterk ben, ondanks mijn tranen.

Lieve Adora, hoe dankbaar ik je ben voor dat wat je van jouw gidsen door mag krijgen. Dank je wel hiervoor

Tot snel, ikke.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, hoe fijn is het om gewoon even te kunnen praten over wat er gaande is. Gewoon om te zeggen hoe dingen voelen. Om van gedachte te wisselen. Om jouw wijsheid te horen. Dank je wel lieve Adora.

Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Adora, uw voorspelling is uitgekomen in de voorspelde tijdspanne. Behalve een paar details klopt het allemaal.
Van harte bedankt en ik raad iedereen aan om u eens te bellen.




Ervaring van Ann met waarzegger Adora   Ervaring van Ann met waarzegger Adora   Ervaring van Ann geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora

Hoe ik u kan bedanken weet ik niet, daarom probeer ik een mooie en goede getuigenis te schrijven. Want dat u me blij heeft gemaakt is iets wat zeker is. Uw kaartlegging is zo gedetailleerd geweest, dat ik gewoon niet wist wat me overkwam.

De uitleg van de kaarten over dat wat vorige week gebeuren zou, is ongelofelijk, hoe het met mijn lief zou gaan. De angst waar ik in heb gezeten heeft u weggenomen met het lezen van de kaarten. De liefde die hij me geeft na alles wat er gebeurt is met werken is zo liefdevol, zo dankbaar en zo mooi.

Dank u wel Adora

Liefs Anoniempje.




Ervaring van Anoniempje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniempje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora dankjewel voor de duidelijke uitleg. Vriendelijk en heel specifiek. Een echte aanrader. Lieve groetjes Livia.




Ervaring van Livia met waarzegger Adora   Ervaring van Livia met waarzegger Adora   Ervaring van Livia geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora

Wat heb je een mooie reading mogen geven op mijn foto. Dank je wel, een mooie uitleg op mijn angst. Ik ben ook zo onzeker met alles, en nu alles nog lager stil ligt. Dank je wel dat je me mocht zeggen dat ik geen last ben voor mama. Ik weet dat ze me alleen maar wil helpen en wil steunen. Dank je wel voor dit.

De kaart die je voor mij mocht trekken met hoop, dat was fijn. Ik blijf hopen dat ik daar mag gaan wonen waar ik graag met mijn vriendinnen wil gaan wonen.

Ik bel je snel weer, lieve Adora.

Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Hoi Adora, afgelopen vrijdag het gesprek gehad, en al was ik best wel zenuwachtig, alles is gegaan zoals je zei. Het was echt leuk en het zijn leuke meiden. Ik hoop dat de andere gesprekken ook zo gaan, zoals je zei.

Het is ook zo spannend, nu ik op mezelf mag gaan wonen in de groep. Je weet dat ik best wel bang ben om wat komen gaat. Maar je zegt dat alles goed komt en dat diegene die mij bijstaat (mijn engel) me zal steunen en er voor me mag zijn, als ik die roep.

Dank je wel lieve Adora, ik laat je weten hoe het verder gaat. Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 14 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Bedankt Adora voor je liefdevolle raadgevingen. Zeker die van de 10 affirmaties per onderwerp. XXX.




Ervaring van anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, heel heel veel dank voor het mooie gesprek dat ik met u heb gehad. Op korte tijd kon je op al mijn vragen antwoorden, zonder tijd te rekken. Jij bent de bovenste beste op deze lijn. Veel groetjes van een heel tevreden mens. Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Andora. Wat een geduld heb je met mij gehad. Het is ook zo spannend. Op eigen benen staan, althans zo ongeveer dan. Ik vind het zo eng, en ben zo bang soms. Het is zo fijn dat jouw gidsen mogen laten zien dat het me gaat lukken. En dat ik nog even een jaartje moet volhouden. Ik hou heel veel van mama, maar weet dat ze ook zelf wil gaan leven.

Dank je wel lieve Andora, dank je wel voor dit mooie gesprek.

Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy met waarzegger Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge met waarzegger Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve mooi wonder van licht, lieve Adora.

Het is zo fijn om even met je te praten en dat je me mag laten zien hoe sterk ik mag zijn. Hoe ik in mijn kracht mag gaan zitten. De kaarten, door jou gelegd en doorgegeven door jouw gidsen, hebben mij mogen laten zien dat ik mag genieten. En ik hoop moet houden en geduld moet hebben. Lieve Adora, dank je wel

Tot snel, Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Wat kun je super goed invoelen op personen.
Mijn complimenten hiervoor.
Benieuwd of we spoedig een date hebben.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Adora   Ervaring van Ingrid met waarzegger Adora   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Annie met waarzegger Adora   Ervaring van Annie met waarzegger Adora   Ervaring van Annie geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met waarzegger Adora   Ervaring van A.S. met waarzegger Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Je bent vanaf de eerste tel heel duidelijk en voelt de situatie gelijk goed aan. 1 van de beste mediums hier. XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met waarzegger Adora   Ervaring van Tim met waarzegger Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora, bedankt voor het positieve gesprek, ik voel me gesteund en begrepen. Tot hoors .




Ervaring van BB met waarzegger Adora   Ervaring van BB met waarzegger Adora   Ervaring van BB geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Dank je wel. De spanning gleed van me af. R.




Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora
super bedankt om er steeds voor me te zijn, wat ben jij straf bij het invoelen van iemands energie, amai heel straf, geen woorden voor.
Dank je wel voor alles.




Ervaring van A. met waarzegger Adora   Ervaring van A. met waarzegger Adora   Ervaring van A. geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora,
Ik sprak je begin vorige maand voor het eerst. Het eerste wat je zei het is net een puppy. Hij neemt af en toe de benen, maar het komt goed.
Inmiddels heb ik hem een aantal keer gesproken en gezien. Nu geduldig afwachten en hopen dat hij snel op zal groeien in deze periode van bezinning.
Heb er alle vertrouwen in. Dank.




Ervaring van N met waarzegger Adora   Ervaring van N met waarzegger Adora   Ervaring van N geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora, hartelijk dank voor het prettig gesprek waar je kort en duidelijk zaken bevestigde, jij bracht mij ook volledig tot rust
Kreeg veel handvaten om me aan vast te houden
Jij bent een zeer warm en gevoelig persoon
Zeker voor herhaling.




Ervaring van Anoniemtje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniemtje met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniemtje geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Mooie lieve Adora. Weet jij dat je het lichtpunt bent in deze zware donkere tijd waar we in zitten. Dank je wel dat je me op weg hebt willen helpen door middel van mediteren. En hoe ik dat moet doen. Je hebt me een enorme rust gegeven. Dank je wel, tot snel Tim.




Ervaring van Tim met waarzegger Adora   Ervaring van Tim met waarzegger Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora is een heel fijn medium. Ik kan haar echt aanbevelen. Groetjes, anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Vandaag voor het eerst Adora gesproken en wat een mooi gesprek. Rustgevend en lekker nuchter. Mooie berichten voor de toekomst gekregen dus ook weer spannend. Adora wist zonder dat ik iets verteld had wat de problemen van mijn zoon zijn en door wie deze veroorzaakt zijn. Gelukkig komt alles goed. Adora is eerlijk, rustgevend en oprecht. Verstaat de kunst om heel goed naar je te luisteren.




Ervaring van Ineke met waarzegger Adora   Ervaring van Ineke met waarzegger Adora   Ervaring van Ineke geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve mooie Adora

Wat ben je mooi, zoals jij dit mag doen. De rust die je me gegeven hebt door de uitleg van het leggen van jouw kaarten brengt rust in mij. De energie die je me gestuurd hebt is helend en daar ben ik je dankbaar voor. Je hebt me veel gegeven om over na te denken en te doen. Dank je wel voor dat wat je me door mocht geven via jouw gidsen. Dat wat ze jouw lieten zien wist ik wel, maar ook niet.

Dank je wel, voor deze reading. Je bent echt zo mooi en helend.

John.




Ervaring van John met waarzegger Adora   Ervaring van John met waarzegger Adora   Ervaring van John geplaatst op 10 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, heb een positief gevoel en zal zeker spreken dat er taart gegeten wordt aan mijn tafel. Dank je wel voor je mooie woorden ik kijk vooruit.




Ervaring van L met waarzegger Adora   Ervaring van L met waarzegger Adora   Ervaring van L geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  En toen stopte de onrust in me hoofd. Ik was de hele dag aan het zoeken naar het juiste antwoord. Dankjewel nogmaals.




Ervaring van W. met waarzegger Adora   Ervaring van W. met waarzegger Adora   Ervaring van W. geplaatst op 6 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, na ons gesprek laatst heb ik stappen ondernomen. En JA het is HEERLIJK. Alsof ik iets uittrek wat me al jaren te strak/in de weg zit. Het is alsof er een complete verandering plaatsvind.

Ik ben heel bang geweest, maar jouw steun helpt me om die stap te zetten. En het voelt GEWELDIG.

Stapje voor stapje, maar ik ga ervoor. Niet voor 100, maar 100.000 procent.

Dank je wel lieve Adora, tot snel.

Jij bent mijn engel op aarde.

Liefs, Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegger Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek v daarnet. To-the-point en op gelijke golflengte.




Ervaring van M met waarzegger Adora   Ervaring van M met waarzegger Adora   Ervaring van M geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Adora, zo blij je te spreken een echt top medium hier op deze lijn.
Zuiver en heldere antwoorden, jij weet alles zogoed te beschrijven en ik sprak alleen maar m,n naam uit.
Echt een topper ben jij.
Dikke 5 sterren Cynthia.




Ervaring van Cin met waarzegger Adora   Ervaring van Cin met waarzegger Adora   Ervaring van Cin geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Dankje wel lieve Adora. Heel mooi deze voorspelling en ben tijdens ons gesprek helemaal tot rust gekomen dankje daarvoor. Veel dingen wat je zei klopte. Ik geloof ook dat deze mooie voorspelling uit gaat komen.

Groetjes cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Adora   Ervaring van Cindy met waarzegger Adora   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, ik zeg het gewoon nog een keer: je bent een schat.
Voelde me zo onrustig, begon te twijfelen aan mijn eigen gevoel, maar jij kon dingen bevestigen en je rustige manier van praten heeft mij ook weer rustig gemaakt.
Je wist degene waar ik vragen overhad precies te omschrijven, zijn karakter, zijn handelen, maar ook waar zijn handelen op gebaseerd is. Er is me veel duidelijk geworden over mijn puppy. Hopelijk stopt hij snel met de benen te nemen;-)
Hartelijk dank. Ik ga je zeker vaker bellen. Je bent een aanrader.
Liefs.




Ervaring van N. met waarzegger Adora   Ervaring van N. met waarzegger Adora   Ervaring van N. geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  lieve Adora, mijn vriendinnen hebben getekend zoals jij door kreeg je voorspelling is uit gekomen nu op naar alle andere voorspellingen van je ik heb vertrouwen in jou. Groet van loes uit nederland.




Ervaring van loes zanoni met waarzegger Adora   Ervaring van loes zanoni met waarzegger Adora   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerstilburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerstilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerstilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerstilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden